Az Elegant ülőgarnitúra, kanapé család.

Az év második felében került bevezetésre a Végtelen Kényelem elemes ülőgarnitúra család legújabb tagja, az Elegant típus. Az Elegant ülőgarnitúrák is ugyan abból az elemkészletből építkeznek, mint a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család többi tagja, és épp úgy összeállítható belőle ülőgarnitúra, kanapé vagy éppen sarokgarnitúra egyaránt. Az Elegant ülőgarnitúra típust első körben csak néhány üzlet vette fel kínálatába, és az ülőgarnitúra család sikerén felbuzdulva több másik üzlet is elkezdte, ennek a tényleg végtelenül kényelmes ülőgarnitúra családnak a forgalmazását.
Az Elegant típusból kialakított ülőgarnitúra, kanapé, vagy sarokgarnitúra, a vásárlók visszajelzései alapján, tényleg kiemelkedik a kategóriájából.Ezek mellett ez az ülőgarnitúra az, amihez az első pillanattól kezdve tudunk szövetet ajánlani. Ez azért érdekes, mert általában egy új ülőgarnitúra család esetében el kell, készüljön jó néhány ülőgarnitúra, kanapé és sarokgarnitúra, amire kialakul, hogy az adott ülőgarnitúra típushoz melyik szövettípus, melyik szín illik a legjobban. Általában ez a vásárlók választásai is visszatükrözik. Az igazság az, hogy egy ülőgarnitúra, vagy kanapé sikerét nagyban meghatározza a bevonó anyag. Fordult már elő, hogy egy üzleten belül volt két ugyan olyan ülőgarnitúra, csak más bevonó anyaggal. Azt az ülőgarnitúrát, amelyik a hozzá legjobban passzoló szövettel volt bevonva, azt a vásárlók dicsérték, és vásároltak is belőle, azt az ülőgarnitúrát, amelyik a nem hozzá passzoló szövettel volt bevonva, azt szinte szóra sem méltatták.
Az Elegant ülőgarnitúra családot az első pillanattól kezdve a „safari” és az „adore” nevű szövetekkel kínáljuk, ajánljuk. Mind a két szövet puha, nagyon jól idomul az ülőgarnitúra hajlataihoz, és a stílusához. A „safari” szövettel nagyon elegáns, tekintélyes megjelenésűvé válik az ülőgarnitúra, vagy kanapé, az ”adore” szövettel pedig egy nagyon puha tapintású kényeztető ülőgarnitúrát kapunk. Az elegant ülőgarnitúra kapott még egy díszítő varrást is, amit adott esetben lehet szín azonos cérnával varrni, amitől elegáns lesz, vagy pedig lehet kontúrban, tehát az alap szövettől eltérő színnel varrni, ami kiemeli a varrást.

Az ülőgarnitúra kényelme annak köszönhető, hogy az ülés a jól bevált dupla rugózatot kapta meg, a támlát viszont speciálisa, kézzel állítják össze, hogy ott ahol kell, annyira, emennyire kell, a legmegfelelőbben támassza a hátunkat, ezzel elérve ez a hihetetlen kényelmet. Erre az ülőgarnitúrára is érvényes az, ami a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család többi tagjára is, hogy a hosszan tartó ülés esetén is kényelmet biztosít.
Ha ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlása előtt áll, akkor feltétlenül nézze meg, próbálja ki a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család legújabb tagját az Elegant ülőgarnitúra típust.