Bevonó anyagok kombinációja az ülőgarnitúrákon, kanapékon.

Színek, anyagok kombinálása az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagainál.

Ha valaki ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát vagy kanapét vásárol joggal várja el, hogy az úgy nézzen ki, ahogy azt Ő elképzelte. Hatalmas a szövet kínálat, hihetetlen mennyiségű kárpitanyag áll rendelkezésre, hogy kiválasszuk a megvásárolandó ülőgarnitúrasarokgarnitúra vagy kanapé bevonó anyagát.
Ha már van elképzelésünk arról, hogy egyáltalán milyen típusú anyagot szeretnénk az ülőgarnitúrára, kanapéra, szövetet, zsenilíát, bőrhatásút, könnyen tisztíthatót, vagy éppen eredeti bőrt, akkor azzal szembesülünk, hogy típusonként is hatalmas a kínálat. Ha már eldöntöttük, hogy milyen típusú anyagot választunk az ülőgarnitúrára, kanapéra, és kiválasztottuk típuson belül is, hogy melyik anyag legyen, akkor jön még egy kérdés, a ma annyira divatos szövet kombinálás.

Osztásnak is nevezik azt, amikor két, vagy több anyag felhasználásával készül el egy ülőgarnitúrakanapé. Egy ülőgarnitúránál, kanapénál szóba jöhet, több típusú anyag, például szövet anyag kombinációja bőrhatású anyaggal. A lényeg az, hogy egy ülőgarnitúrára vagy kanapéra nem egy anyagot választanak, hanem mondjuk két egymástól teljesen eltérő színt, fehéret és feketét. Ez az összeállítás nem ritka, főleg modern ülőgarnitúrákkanapék esetében. Ilyenkor általában a fehér anyagból készül az ülőgarnitúra ülése és támlája, a fekete anyagból pedig készülnek a karok és a fiókok, ezzel kertbe foglalva az ülőgarnitúrát, kanapét. Ezen színkombináció is tovább bonyolítható, méghozzá úgy, hogy a fehér színű anyag az ülőgarnitúrán mondjuk szövet anyag, a fekete pedig bőrhatású. Rögtön el is értük azt, hogy nem csak színben, hanem anyagban is megvariáltuk az ülőgarnitúra bevonó anyagát. Egyébként ez a variáció ülőgarnitúrák és kanapék esetében nagyon praktikus is, mert a karfarész és a fiókrész, ami nagy terhelést kap, egyrészt a karfát akaratlanul is állandóan fogdossuk, a fiókrészt pedig rugdossuk, sötét bőrhatású anyagból készül, amit esetenként nedves ruhával áttörölve tisztán tudunk tartani. Rengeteg lehetőség van a színek és anyagok kombinálására egy ülőgarnitúrasarokgarnitúra vagy kanapé esetében.
Vannak szövetek, amik eleve úgy készülnek, hogy a mintában egy színhez tartozik egyszínű, kis mintás, nagy mintás és előfordul még csíkos anyag is. Sok esetben nem is kell az ülőgarnitúrakanapé bevonó anyagát variálni, elég kiegészítőkkel feldobni, és a hatás nem marad el. Gondolok itt arra, hogy egy fehér ülőgarnitúra vagy kanapé esetében használhatunk mondjuk fekete, barna, drapp, vagy bármilyen színű díszpárnákat.

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszerhez hatalmas szövetminta tartozik, amiben válogatott minőségű anyagok találhatók. Minden típusú anyag szerepel a kínálatban szövettől kezdve a bőrhatású anyagokon keresztül a könnyen tisztítható, lemosható anyagokon keresztül a valódi bőrökig. Lehetőség van a kombinációra is, mert hatalmas a színválaszték, és megtalálható az egyszínű anyagok mellett a kis mintások, nagy mintások és a csíkos anyagok is.
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákkanapék megrendelésénél az eladók segítenek az anyag kiválasztásában és igény esetén a színek kombinálásában is. Látogasson el a mintaterembe vagy az Önhöz legközelebb eső forgalmazó partnerünkhöz, és próbálja ki a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat, tekintse meg szövetkínálatunkat és vegye meg álmai ülőgarnitúráját, kanapéját.