Egyedi ülőgarnitúra, egyedi kanapé.

Az egyedi ülőgarnitúra, kanapé gyártást nagyon sokféleképpen lehet elképzelni. Mindenképpen az a lényeg, hogy olyan ülőgarnitúra illetve kanapé kerüljön a lakásunkba, amilyet elképzeltünk, és ami oda való. Itt beszélhetünk egyedi kanapéról méretben és kinézetben egyaránt. Amikor teljesen egyedi kinézetű kanapét készíttetünk magunknak, akkor bizony számolni kell azzal, hogy az egész kanapét a nulláról kell felépíteni, ami bizony rengeteg időt és energiát emészt fel, nem beszélve az egyedi design kialakításával járó hulladék keletkezéséről. Ezek után jön még az alkotó, aki általában elkéri az árát az egyedi gyártásnak. Ezzel nincs is semmi probléma, mert az egyedi dolgoknak az értékével tisztában vagyunk.
A másik lehetőség az egyedi kanapé, ülőgarnitúra gyártás esetében, amikor a helyi igényeknek, a lakás adottságainak, kialakításának, vagy éppen egyéni igényeinknek megfelelő kanapét, vagy ülőgarnitúrát készíttetünk magunknak. Ebben az esetben is sokszor előfordul, hogy elszaladnak az árak.
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer az egyedi ülőgarnitúra, egyedi kanapé gyártásban élen jár. Az ülőgarnitúra család rendszerének köszönhetően, a rendelkezésre álló elemek segítségével játszi könnyedséggel összeállítható egyedi kanapé, egyedi ülőgarnitúra és egyedi sarokgarnitúra is, úgy, hogy maximálisan az egyedi igényeknek megfeleljen méretben, funkcióban és kinézetben. Nemrégen bevezetett változás, hogy a rendelkezésre álló elemek mérete csak irányadó, mert ha a helyzet úgy hozza, akkor 1 cm pontossággal gyártjuk le az egyedi kanapékat, egyedi ülőgarnitúrákat.

Nagyon fontos megjegyezni azt, hogy az egyedi kanapé, egyedi ülőgarnitúra gyártásáért  a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családnál nem kell felárat fizetni.

Azért, hogy mindenki megtalálja a neki legideálisabb kanapé, ülőgarnitúra vagy sarokgarnitúra összeállítást, rendelkezésre áll több mint 40 elem, különböző méretekkel, különböző funkciókkal és jelenleg négy különböző modellben, stílusban.

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család három pillére a VARIÁLHATÓSÁG, KÉNYELEM, MINŐSÉG.

variálhatóság tényleg minden igényt kielégít, és lehetőséget ad a leglehetetlenebb problémák megoldására is. Ezért aki egyszerűen egy saját igényeinek megfelelő kanapét, ülőgarnitúrát vagy sarokgarnitúrát szeretne, annak az ülőgarnitúra család minden igényét kielégíti.
kényelem viszont magáért beszél, ki kell próbálni. A tervezés során az leső számú szempont az volt, hogy kényelmesek legyenek az ülőgarnitúrák, kanapék. Mindent ennek vetettünk alá. Meg is lett az eredménye, amire nagyon büszkék is vagyunk.
minőség a harmadik pillér, ezért adunk az egyedi kanapékra, egyedi ülőgarnitúrákra hosszabb garanciát az átlagnál.

Ha Önnek egyedi igényei vannak és egyedi kanapét, egyedi ülőgarnitúrát szeretne, akkor keresse fel a mintatermet, vagy az Önhöz legközelebb eső forgalmazó partnerünket, próbálja ki az ülőgarnitúrákat, kanapékat, és a kollégáink segítenek összeállítani a legideálisabb ülőgarnitúrát, kanapét.