Mi odafigyelünk a részletekre: ülőgarnitúráink tartósságát a gondosan összeválogatott alapanyagoknak is köszönhetjük. A legszebb és legerősebb szöveteket válogattuk, hogy ne csak külcsínben, hanem tartósságban is hosszú évekig élvezhesse ülőgarnitúráját, sarokgarnitúráját vagy kanapéját.
Az ülőgarnitúrákkanapék vásárlásakor a kényelem és a kinézet mellet a várható élettartam a harmadik legfontosabb szempont. Ez a vásárlás pillanatában nehezen eldönthető, de néhány jel utalhat arra, hogy mire számíthatunk. Ezek például a vállalt garancia mértéke mellett az ülőgarnitúrához, kanapéhoz kapott pluszszolgáltatások és az ülőgarnitúrakanapé gyártójának előélete lehet. Ha egy ülőgarnitúrát vagy kanapét kipróbálunk, rögtön az első benyomás is sokat számít. Egy igazán kényelmes ülőgarnitúrakanapé arra enged következtetni, hogy törődtek a tervezéssel, jó minőségű alapanyagokat használtak fel. Ha egy ülőgarnitúrára vagy kanapéra leülünk, akkor annak jó érzést kell keltenie. Ha kemény vagy esetleg nyom bizonyos pontokon, akkor jogosan merülhet fel az a kérdés, hogy ha már a kényelemre nem figyeltek, amit a legkönnyebb ellenőrizni, akkor milyen tartósságra számíthatunk?
Az általunk gyártott ülőgarnitúrákkanapék esetében több szempontot vettünk figyelembe. A kényelem és a variálhatóság mellett a kinézetre is nagy hangsúlyt fektettünk, de emellett a minőség és a tartósság alapvető szempont.
Ugyan az ülőgarnitúra és kanapé kínálat hatalmas, de cégünk könnyen megkülönböztethető, felismerhető, hiszen a “Végtelen KÉNY-ELEM” márkanévvel kínálja termékeit, és immár közel két évtizede jelen van a bútorpiacon. Ez is bizonyítja a minőség alapvető számunkra.
Bútoraink speciális felépítése nem csak a kényelmet biztosítja, hanem a tartósság záloga is, ami az évtizedes tapasztalatunknak és a hozzáértő szakembergárda tervezésének köszönhető.
Álmodja meg a végtelen lehetőségek közül azt az egyet, amit Önnek elkészítünk!