Egyedi ülőgarnitúrák, egyedi kanapék a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családtól.

Az ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák vagy éppen kanapék összeállítása a rendelkezésre álló elemek segítségével lehetséges. A rendelkezésre állóhely és az ülőgarnitúra vagy kanapé felhasználási céljának ismeretében a megfelelő elemek kiválasztásával játszi könnyedséggel összeállíthatjuk álmaink ülőgarnitúráját, kanapéját, legyen az bármilyen méretű.

Amennyiben Ön nem kíván az ülőgarnitúra tervezésével, összeállításával foglalkozni, akkor írja meg nekünk, hogy mekkora hely áll a rendelkezésére, és hogy mire szeretné használni az ülőgarnitúrát (pl.: csak ülésre, vendégágynak, vagy fiókra van szüksége), és mi segítünk összeállítani az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrát, kanapét. 

Rövid magyarázat az elemlistához. Az elemek elnevezése általában magában foglalja a méretet és a funkcióját is. Például az “50F” elem az 50 cm széles fiókos elem. Az összeállításokat az ülőgarnitúrával, kanapéval szemben állva, az elemeket balról jobbra haladva felsorolva értelmezzük.

Az ülőgarnitúra összeállítást érdemes a rendelkezésre álló hely pontos lemérésével kezdeni, majd eldönteni, hogy milyen funkciókra van szükség. Ezután balról jobbra haladva a méreteknek és a funkcióknak megfelelően az elemeket egymás mellé helyezni. Ha sikerrel járt, akkor írja meg nekünk az összeállítást, és küldünk Önnek árajánlatot.

Néhány rajzos összeállítás, ami ötletet adhat, irányt mutathat, segítséget nyújthat a saját ülőgarnitúra, kanapé összeállításához.

ülőgarnitúra elemlista