Az ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé vásárlás rejtett buktatói.

Amikor megszületik a döntés, hogy új ülőgarnitúrát, kanapét vásárolunk, akkor érdemes indulás előtt néhány dolgot megnézni. Az ülőgarnitúra vagy éppen sarokgarnitúrakanapé méretét természetesen megmérjük, mert értelemszerűen tudnunk kell valamit mondani az eladónak ha megkérdezi, hogy mekkora ülőgarnitúrát, kanapét szeretnénk. A szín kiválasztása is természetes dolog, hiszen ismerjük a környezetet ahova az ülőgarnitúra vagy kanapé kerül, így ez sem okoz különösebb problémát.
Viszont van egy olyan dolog, ami ritkán okoz problémát, de akkor nagyot, és bárkivel előfordulhat. Méghozzá az ülőgarnitúrakanapé helyéhez vezető útról van szó a lépcsőházon keresztül, át a lakáson. A legtöbb esetben sima ügy, nincs fennakadás, de azért érdemes végigjárni az ülőgarnitúra útját, a helyéig, és megnézni, hogy nincs-e olyan pont ami szűk lehet, esetleg nem fér át az ülőgarnitúra.
Az ajtók méretével érdemes kezdeni, és az ajtók méretével párhuzamosan az ajtót követő rész is fontos, hogy milyen. Nyílik a tér, vagy esetleg az ajtó szélességében folytatódik egy folyosó. A szűk ajtó sem jelent feltétlenül problémát, ha van hely utána forgatni az ülőgarnitúrát, kanapét. Ha kicsit is úgy érzi, hogy van olyan pont az útvonalon, ami kritikus lehet, akkor ezt vásárláskor jelezze, nehogy később probléma legyen belőle. Vásároltak már úgy Végtelen Kényelem ülőgarnitúrát, hogy előtte egy másik terméket vissza kellett adni a kereskedőnek, mert egyszerűen nem tudták bevinni a lakásba.
A Végtelen Kény-Elem ülőgarnitúráksarokgarnitúrákkanapék egyedi módon elemekből állnak, darabokban szállíthatók, így szinte bárhova könnyen be tudjuk szállítani. Abban az esetben, ha mégis olyan szűk helyen kellene bevinni ami problémát okozna, ha megrendelésnél ezt jelzi felénk, akkor erre felkészülünk, és a problémás darabokat további bontási lehetőséggel készítjük el.
A lényeg mindig a részletekben van, így érdemes odafigyelni erre is, hogy az új ülőgarnitúrasarokgarnitúra vagy kanapé megérkezése tényleg öröm legyen, ne pedig bosszúság. Mindenképpen az tanácsoljuk, hogy egy ülőgarnitúrasarokgarnitúra vagy éppen kanapé vásárlása esetén érdemes szakemberekre bízni a szállítást.