Ingyenes lakberendezési tanácsadás ülőgarnitúra, kanapé vásárláshoz.

A gyártó mintatermében 2012 március elsejével induló akció, vagy inkább új szolgáltatás az ingyenes lakberendezési tanácsadás ülőgarnitúrakanapé vásárláshoz. Ezzel szeretnénk segíteni az ülőgarnitúrakanapé vásárlás előtt állóknak.
Azt tapasztaltuk, hogy sok érdeklődőnek már megvan a szándék, hogy új ülőgarnitúrát vagy kanapét vásároljon, de vagy nincs konkrét elképzelése a színeket, formákat illetően, vagy ha már elképzelése van is, nem biztos benne, hogy jól fog kinézni, így jól jönne megerősítés egy szakembertől.
Az ülőgarnitúra meg a kanapé vásárlása hosszú időre szól, ezért érdemes körüljárni. Azt könnyen eldönti mindenki, hogy egy kanapé, vagy egy ülőgarnitúra tetszik-e neki. Ha bemegyünk egy bútorüzletbe, akkor ott látunk sok ülőgarnitúrát, kanapét, amik önmagukban gyönyörűek, tetszenek, de jön a nagy kérdés, hogy fog mutatni otthon. Általában az ülőgarnitúrákkanapék bevonó anyagát mintákból tudjuk kiválasztani, ami tovább bonyolítja a dolgunkat. Sajnos előfordul, hogy az ülőgarnitúra vagy kanapé a kiválasztott szövettel gyönyörű, de amikor bekerül otthon a helyére, akkor szembesülünk azzal, hogy az önmagában gyönyörű ülőgarnitúra vagy kanapé nem illik a lakásunkba. Az ülőgarnitúrára,kanapéra kiválasztott szövet nagyban befolyásolja lakásunk hangulatát, kinézetét. Egy szakember játszik a színekkel, úgy irányítja az ember szemét, ahogy akarja. Az ülőgarnitúrára, kanapéra kiválasztott szövettel kiemelheti azt, vagy belesimíthatja a környezetbe. A mai divatnak megfelelő szövetminták további lehetőséget adnak arra, hogy a mintás anyagokat egyszínű anyagokkal kombináljunk az ülőgarnitúrákon, kanapékon. Sőt, nagyon elterjedt az is, hogy két vagy több egyszínű anyagot kombinálnak egy ülőgarnitúrán, kanapén.
Ezek mellett természetesen nagyon fontos az is, hogy a Végtelen Kényelem elemes ülőgarnitúra rendszer lehetőséget ad arra, hogy ne csak a szövetekkel, hanem az ülőgarnitúra vagy a kanapé méreteivel, kialakításával is formáljuk otthonunk kinézetét, hangulatát. Ne felejtsük el, hogy az otthonunkban pihenjük ki az egész nap fáradalmait, és az ülőgarnitúrán, kanapén töltjük az estéink jelentős részét. Ezért érdemes úgy kialakítani, formálni, hogy jól érezzük benne magunkat. Ezt viszont már az ülőgarnitúrakanapé megvásárlásánál el kell kezdeni. Az ingyenes lakberendezési tanácsadásnak két módja van. Tanácsadás a helyszínen és a távtervezés,- tanácsadás. Miután a gyártó mintaterme Érden van, így a helyszíni tanácsadás Budapesten és Érd környékén lehetséges, viszont a távtervezés országosan megoldható.
Tehát, ha ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlás előtt áll, vegye igénybe ingyenes szolgáltatásunkat.

Az ingyenes lakberendezési tanácsadás 2012. december 31-ig érvényes.