Kanapé mindennapos alvásra.

Napközben könnyen elfárad, nem tud koncentrálni, és kora délután már majdnem elalszik?

Nagyon sok magyarázatot hallottunk már erre a problémára. A tavaszi fáradtságtól kezdve a különböző vitaminok hiányáig széles a skála. Nem is gondolnánk, de számos probléma mögött az elégtelen alvásminőség húzódik meg. Az ember szervezetét is fel kell tölteni, ami az éjszakai pihentető alvás közben történik, jó esetben. Ha az alvás nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű, akkor a feltöltődés bizony elmarad, és másnap ennek megmutatkoznak a jelei, és a minőségi alvás folyamatos hiánya hatványozottan jelentkezik a későbbiekben.

Ennek mi az oka?

Az esetek többségében az okot a fekhelyünkben találjuk meg. Ugyanis ahhoz, hogy jól aludjunk kényelmesen kell feküdnünk. A kényelmes fekvés feltétele az egyenletes és megfelelő keménységű fekvőfelület. Ezeket a feltételeket legideálisabban a franciaágy és a heverő tudja biztosítani.
Azonban sokszor a körülmények nem teszik lehetővé azt, hogy franciaágyon aludjunk, így kénytelenek vagyunk az alvást több funkciós bútorokon megoldani. Abban az esetben ha az ülőgarnitúrát, kanapét mindennapos alvásra szeretnénk használni, akkor bizony az esetek többségében kényelmetlen, egyenetlen fekvőfelülettel találkozunk, ami nem csak az éjszakánkat, hanem a pihentető alvás hiányában a nappalokat is tönkre teheti.

Hol a hiba?

Az ülőgarnitúrák, kanapék gyártása során a gyártók célja az, hogy az adott bútor használható legyen ülésre is és ágynak nyitható is legyen. Sajnos sok esetben itt meg is áll a dolog, és a figyelmet  a külső kialakításra helyezik az eladhatóság miatt. Ugyanis a vásárlók nagy része aki nyitható kanapét, nyitható ülőgarnitúrát vásárol, inkább a külső alapján dönt és a belső tartalom, tehát a használhatóság kérdése csak később jelentkezik. Rossz esetben néhány hét múlva a fent említett tünetek megjelenéséve, fáradékonyság, rossz hangulat, stb…

Mi a megoldás?

A megoldás a körültekintő, átgondolt vásárlásban van. Ugyanis vannak olyan nyitható kanapék, nyitható ülőgarnitúrák amik megoldást jelentek ezekre a problémákra. A legfontosabb a vásárlás során, hogy a kiszemelt kanapét még ott az üzletben próbáljuk ki. Feküdjünk rá, próbájuk ki azokat a pózokat, ahogy otthon aludni szoktunk. A többfunkciós bútoroknál az a baj, hogy a kialakításukból adódóan a fekvőfelület több részből áll össze. A gondot az szokta jelenteni, hogy a fekvőfelület elemei nincsenek egy szintben, vagy nem a megfelelő keménységű felület kerül a megfelelő testrészünk alá.
A többfunkciós bútorokat is lehet úgy készíteni, hogy alvásra is alkalmas legyen. Fontos, hogy a kialakításuknál figyelembe vegyük azokat a dolgokat, amik befolyásolják az alvás minőségét.

Az LMS, mindennapos alvásra alkalmas kanapé megoldást nyújt ezekre a problémákra, hiszen a tervezésnél a kinézet mellett nagy hangsúlyt kapott a fekvőfelület minősége, használhatósága. A vásárlók visszajelzése alapján törekvéseink sikerrel jártak, aminek az eredménye ez a modern vonalvezetésű, ágynak nyitható és alvásra is tökéletesen használható kanapé.

LMS kanapéágy mindennapos alvásra

Látogasson el üzletünkbe, nézze meg LMS kanapéágy kínálatunkat, és mindenképpen próbálja ki, feküdjön rá és győződjön meg arról, hogy valóban kényelmes a fekvőfelület is.