Csaknem két évtizede foglalkozunk ülőgarnitúrák és kanapék kivitelezésével, eladásával. Eddig szerzett tapasztalataink alapján bátran kijelenthetjük, hogy vásárlóink a kényelem és variálhatóság mellett a minőséget is szem előtt tartják, ha ülőgarnitúra, vagy kanapévásárlásra kerül a sor.

Már a tervezés-gyártás során nagy figyelmet szentelünk a tökéletes minőségnek; kizárólag szakavatott mesteremberekkel dolgozunk. Bútoraink kiválóságáról az OptiCom és OptiComPlusz ülésrendszerek, a megbízható forrásból származó, gondosan megválogatott alapanyagok kezeskednek. Garnitúráink ezeknek köszönhetően nyerik el könnyedén végső – elegáns, masszív, és időtálló – formájukat.

Nem volt még szerencséje kínálatunkhoz? Fedezze fel valamennyi modellünket Praktik, Komfort, Elegant és Mozaik ülőgarnitúra-családjaink között!

A jótállásról bővebben

Érték már Önt is kellemetlen meglepetések? Megkopott a kanapé ülőfelülete, a vázszerkezet felmondta a szolgálatot, rövid időn belül javíttatnia vagy cseréltetnie kellett a komplett bútort és a kiegészítőit is? Ha nálunk vásárol, ezektől nem kell tartania! Ezt garantáljuk – méghozzá 5 év szerkezeti jótállással (funkciónak megfelelő használat mellett), amit a vázszerkezetre, a rugókra érvényesíthet!

Ennek feltétele az Ön egyszeri regisztrációja weboldalunkon, a vásárlást követő 30 naptári napon belül. Töltse ki rövid, pár kérdésből álló űrlapunkat mielőbb! A garancia nem érvényesíthető, amennyiben a megszokottól eltérő igénybevételt tapasztalunk (pl.: a háttámlát használják ülőfelületnek), vagy nedvesség/folyadék éri a kárpitot.

További részletek az 5 éves szerkezeti garanciáról, és regisztráció.

Tekintse meg most a teljes kollekciót – Praktik, Komfort, Elegant és Mozaik ülőgarnitúrák kihagyhatatlan áron, 5 év garanciával! Egyedi megrendeléseket módunkban áll felvenni!

Önnek is megtetszett kínálatunk, talán már ki is szemelte azt a modellt, ami jól mutatna otthona nappalijában? Ne habozzon már ma rendelni! Vegye fel velünk a kapcsolatot online, vagy keressen minket telefonon, rövidesen visszahívjuk!