Az öt éves szerkezeti garancia leírása és feltételei:

Az ülőgarnitúrák alapja a vázszerkezet, ez határozza meg a stabilitását, míg az ülés és a támla felépítése, azaz a párnázat pedig a bútor kényelmét. A Végtelen KÉNY-ELEM által kifejlesztett technológia, szerkezeti felépítés és az ehhez használt minőségi anyagok összessége biztosítják ülőgarnitúráink kényelmét és hosszú élettartamát.
A folyamatosan ellenőrzött alapanyagok felhasználása, megfelelő szakemberek alkalmazása a gyártásban és az elmúlt közel két évtizedes tapasztalat folyamatos beépítése a gyártástechnológiába garantálja az ülőgarnitúrák tartósságát. Ezek eredményeképpen válik lehetővé a Végtelen KÉNY-ELEM által adott 5 éves szerkezeti garancia.

Az 5 éves szerkezeti garancia a Praktik, Komfort, Elegant és a Mozaik termékcsaládokra érvényes, ha a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrál.

Ez a kiterjesztett garancia rendeltetésszerű használat mellett kiterjed a teljes vázszerkezetre, a tartószerkezetre, a rugózatra, az ülés és a támla párnázatára.
Rendeltetésszerű használatnak számít az ülőgarnitúra ülőfelületen történő ülés, fekvés. Az ágynak is kinyitható ülőgarnitúrák, kanapék esetén pedig az ágyszerkezet időnkénti, nem mindennapi alvásra, fekvésre történő használata.
Nem számít az ülőgarnitúra rendeltetésszerű használatának az, amely károsodást, szerkezeti meghibásodást illetve esztétikai elváltozást okoz. Szintén nem minősül rendeltetésszerű használatnak az ülőgarnitúra bármely részébe történő térdelés, felállás, fejenállás, belehuppanás. Az ülőgarnitúrára használata során csak az ülőfelületre szabad ülni, sem a karfára, sem a támla tetejére, sem a hosszan ágyazható tabulettes ágyszerkezet (T jelzésű elemek) fejtartó részére, mert ezek a felületek nem erre a célra lettek kialakítva, így ez is kimeríti a nem rendeltetésszerű használat fogalmát.
A szerkezetnek nedvességgel érintkeznie nem szabad. Bármilyen nedvesség okozta meghibásodás, elváltozás garanciavesztést eredményez.
Az ülőgarnitúrán, kanapén bármilyen módosítás, változtatás, javítás a garancia azonnali elvesztésével jár.

A kiterjesztett garancia nem érvényes a bevonó anyagokra (kárpitra), és a szerkezetekben előforduló forgó, mozgó, kopó alkatrészekre. Ilyenek például a vasalatok szegecseinek, csapszegeinek kopásából eredő természetes elhasználódás, meghibásodás.

Az öt éves szerkezeti garancia regisztrációja:

A kiterjesztett garancia egy egyszerű regisztrációval érhető el. Az adatok ellenőrzése után küldjük a kiterjesztett garanciát igazoló levelet.

A garancia érvényesítése:

A hibát a vásárlás helyén kell bejelenteni.
A bejelentést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Végtelen Kényelem
ülőgarnitúra rendszer

  5 éves szerkezeti garancia regisztráció

  Név:

  E-mail:

  Termék neve:

  Az összeállítás leírása (pl:K-160NY-K):

  Bevonoagyag(ok) megnevezése:

  Eladó üzlet:

  Vásárlás dátuma:

  Elfogadom a szerkezeti garancia feltételeit:

  SPAM Védelem