Szabadon variálható kanapék.

Bármilyen méretű kanapé összeállítható az Ön igényei szerint. Válasszon modellt!

Sokszínű kanapé kínálatunk lehetővé teszi, hogy Ön biztosan megtalálja nálunk az otthonához legjobban passzoló ülőgarnitúrát. Sarokkanapék, kanapéágyak széles választékával várjuk, de egyedi igényei szerint, akár saját maga is összeállíthatja leendő kanapéját. Bő 40 elemből válogathat, így bármilyen méretű és színösszeállítású ülőgarnitúrát hazavihet tőlünk. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Komfort kanapé

Komfort kanapé

LMS kanapéágy mindennapos alvásra

LMS kanapé

Végtelen Kényelem Elegant kanapé

Elegant kanapé

Végtelen Kényelem Gambino kanapé

Gambino kanapé

Végtelen Kényelem Praktik kanapé

Praktik kanapé

Végtelen Kényelem Genovese kanapé

Genovese kanapé

TÖBB MINT 40 ELEMBŐL VARIÁLHATÓ

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT SZEMÉLYRE SZABHATÓ

BÁRMILYEN MÉRETŰ ÉS FORMÁJÚ ÖSSZEÁLLÍTÁS

MEGVALÓSÍTHATÓ

ülőgarnitúráink elemlistája

ELEMLISTA

tovább
Kihúzható kanapéink nyitási variációkkal

NYITÁSI VARIÁCIÓK

tovább
Szövetminták minden típusú kanapéhoz

SZÖVETMINTÁK

tovább

Kanapé – variációk egy témára

A kanapé tulajdonképpen gyűjtőnév, hiszen számos különböző típus érhető el ebből az elterjedt, lényegében minden otthonban megtalálható bútordarabból. Az, hogy melyikre esik a választásunk, több szempont függvénye: mire használjunk, csak ülünk és heverészünk, vagy esetleg alszunk is rajta; ha aluszunk is rajta, akkor rendszeresen vagy csak ritkán, inkább vendégagynak szánjuk; mekkora a rendelkezésre álló tér, ahova tennénk; önmagában állna vagy egy ülőgarnitúra részeként; és így tovább, az igényeket és elképzeléseket a végtelenségig sorolhatnánk. Ezekből láthatjuk tehát, hogy rengeteg különféle kanapé típus létezik a piacon.

Fix kanapé, az igazán tágas nappali komfortjának kulcsa

Ha az otthonunk alapterülete kellően nagy, és a nappalit kizárólag afféle közösségi térként használjuk, akkor félretehetjük a praktikum szempontját, és a kihúzható kanapé helyett nyugodtan választhatunk fixet, sőt egy ülőgarnitúra talán még szerencsésebb döntés lehet. Fix kanapéból is hatalmas a választék, így nemcsak méretben, hanem stílusban és formában is megtaláljuk azt, amelyik tökéletesen igazodik otthonunk enteriőrjéhez, miliőjéhez. Ülőgarnitúra részeként inkább a hagyományos, egyenes kanapék állnak rendelkezésre, önálló bútordarabként pedig remek választás lehet a sarokkanapé is, akár akkora méretben, amin az egész család kényelmesen elfér filmet nézni, egy hatalmas U alakú kanapéra pedig az egész baráti társaságot kényelmesen leültethetjük. Persze ha szeretnénk, akkor sarok ülőgarnitúrákból is kedvünkre válogathatunk.

Kinyitható kanapé, a praktikum csúcsa

A kanapéágy talán a legnépszerűbb, legkeresettebb bútorok listavezetője. Legyen az egyenes vagy akár l alakú kanapé, szinte alig akad olyan otthon, ahol ne találkoznánk ezzel a típussal – ha nem a nappaliban, akkor a vendég- vagy gyerekszobában. Ennek a bútornak az esetében mindenképp érdemes olyat választani, amelynek az ülő- illetve fekvőfelülete strapabíró, és intenzív használat mellett is hosszú éveken át biztosítja az elvárt kényelmet. Arra sem árt figyelni, hogy a kihúzható kanapé rendelkezzen ágyneműtartóval, hiszen így jóval egyszerűbb rendet tartani az adott helyiségben.

A nyithatóság módja sem elhanyagolható szempont: van olyan ágyazható kanapé, aminek a támláját kell ledönteni, így az egész bútordarabot el kell mozdítani, amennyiben a támla érintkezik a fallal. Így az ilyen szobákban érdemes lehet az olyan típusok mellett dönteni, amelyekből kiemelhető vagy kihajtható a fekvőfelület.

Kanapé kialakítása – aminek csak a képzelet szab határt

Kijelenthetjük tehát, hogy rengeteg különböző kialakítású kanapé létezik. Fix és ágyazható kanapék, két-, három- vagy akár sokszemélyes ülőgarnitúrák, egyenes és sarokkanapék, L és U alakú kanapék, nem mozdítható és párnás támlájú kanapék, karfás és anélküli darabok, és a sort még folytathatnánk. A hatalmas választékban mindenki rábukkanhat arra a darabra, ami számára a legkényelmesebb, legtetszetősebb, legpraktikusabb. Érdemes rászánni az időt, mert otthonunk, a mindennapi életünk egyik legfontosabb bútortípusáról van szó, amellyel kapcsolatban hiba lenne kompromisszumot kötni.

Tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen tőlünk egyszerűen, online! A teljes kanapé kínálat megtekinthető a mintaterem oldalán.

Országos házhoz szállítás!

Ajánlatot kérek!

Kérjen egyedi, személyre szabott ajánlatot!

Mintaterem

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT A KÖVETKEZŐ ELÉRHETŐSÉGEKEN.

Telefon: +36 20 444-7209

Cím: 2030 Érd, Bajcsy Zs. út 121.

E-mail: info@kenyelembutorhaz.hu

A mintateremben minden típus megtekinthető, kipróbálható.

HOL KAPHATÓ?

AZ ORSZÁG TÖBB PONTJÁN PARTNEREINKNÉL MEGVÁSÁROLHATJÁK A VÉGTELEN KÉNYELEM ÜLŐGARNITÚRÁKAT, KANAPÉKAT


Mintaterem ÉrdAjka Bonyhád • GalgahévízGödöllőGyöngyösHódmezővásárhelyKazincbarcikaKeszthelyMiskolcOrosházaPaksPásztóSzegedSzekszárd • Szentes • TatabányaVácVeszprém

Indulás előtt tájékozódjon, hogy a meglátogatni kívánt üzletben melyik típusok vannak bemutatva!