Mintaterem

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT A KÖVETKEZŐ ELÉRHETŐSÉGEKEN.

Telefon: +36 20 444-7209

Cím: 2030 Érd, Bajcsy Zs. út 121.

E-mail: info@kenyelembutorhaz.hu

A mintateremben minden típus megtekinthető, kipróbálható.

HOL KAPHATÓ?

AZ ORSZÁG TÖBB PONTJÁN PARTNEREINKNÉL MEGVÁSÁROLHATJÁK A VÉGTELEN KÉNYELEM ÜLŐGARNITÚRÁKAT, KANAPÉKAT


Mintaterem ÉrdAjka Bonyhád • GalgahévízGödöllőGyöngyösHódmezővásárhelyKazincbarcikaKeszthelyMiskolcOrosházaPaksPásztóSzegedSzekszárd • Szentes • TatabányaVácVeszprém

Indulás előtt tájékozódjon, hogy a meglátogatni kívánt üzletben melyik típusok vannak bemutatva!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kiválasztotta már álmai garnitúráját, de segítségre lenne szüksége a rendelés leadását illetően, és bővebben érdeklődne a feltételekről is? Hozzánk Ön is bizalommal fordulhat, készséggel segítünk! Egyedi ülőgarnitúrájának, vagy kanapéjának megtervezését, kivitelezését és kiszállítását egyaránt ránk bízhatja! A kollekciónkban szereplő egyes darabokra 5 év szerkezeti garanciát vállalunk. Ennek részleteiről bővebben weboldalunkon tájékozódhat.

Ne kössön kompromisszumokat, ragaszkodjon bátran elképzeléseihez! Mi hisszük, hogy a minőség, a kényelem és a variálhatóság mellett számít az egyediség, és ezekkel együtt a praktikum is!

Tekintse meg szövet- és elemlistánkat, és állítsa össze személyre szabott nappali bútorzatát könnyedén, online felületünkön! Érdemes nyomon követnie szezonális akcióinkat is, ahol még kedvezőbb áron juthat hozzá kedvenc ülőgarnitúrájához, kanapéjához, sőt díszpárnájához is, ami remek kiegészítője lehetnek bútorának.

Akad még néhány megválaszolatlan kérdése? Tegye fel őket bátran weboldalunkon keresztül, e-mailben, vagy akár telefonon! Hozzáértő kollégáink várják mielőbbi megkeresését!

Amennyiben már most szemrevételezné az általunk forgalmazott bútorokat, úgy látogasson el személyesen érdi mintatermünkbe! Fedezze fel minőségi modelljeink kényelmét, és tapasztalja meg korlátlan variálhatóságuk előnyeit is!

Megbízható partnerhálózatunknak köszönhetően nem csak Budapest vonzáskörzetében, az ország számos pontján megvásárolhatja az általunk forgalmazott bútorokat, és egyéb kiegészítőket is. Tájékozódjon weboldalunkról az Önhöz legközelebb eső üzletekről és ismerje meg a teljes kínálatot, akár már holnap!

Ha számít Önnek minden centiméter, akkor ne várjon tovább, rendelje meg méretre szabott garnitúrát tőlünk! Várjuk megkeresését!

Írja meg kérdését!