Bútor kárpitozás, bútor felújítás 1996 óta.

Szeretné átkárpitoztatni szeretett bútorát?

Közel 25 éves tapasztalattal, magas szakmai tudással vállaljuk kárpitos bútorok áthúzását, felújítását, kárpitozást. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk az ingyenes felméréstől az oda-vissza szállításig.

Milyen bútorokat kárpitozunk, újítunk fel?

Vállaljuk minden típusú, antik, stíl, klasszikus és modern kárpitos bútor teljes körű, de akár részleges kárpitozását is. Legyen az ülőgarnitúra, kanapé, szék, heverő vagy franciaágy vagy akár ajtó.
Szakmai tudásunk lehetővé teszi, hogy hagyományos kárpitozású, klasszikus vagy akár antik bútorok felújítását is elvállaljuk.

Mi a menete a bútorkárpitozásnak?

 • kapcsolatfelvétel
 • előzetes ajánlat (fénykép alapján)
 • szövetválasztás, megrendelés
 • bútor elszállítása
 • bútor felújítása
 • bútor visszaszállítása

A bútorfelújítás a szövetcserén kívül magában foglalja a párnázat feljavítását, szükség esetén cseréjét, valamint a vázszerkezet szükség szerinti javítását, megerősítését is.

Kanapék és ülőgarnitúrák felújítása

Üzemünk Budapesten található, de előzetes egyeztetés után az egész ország területéről vállalunk kárpitozást, felújítást.

Várjuk magánszemélyek, hotelek, szállodák, panziók, lakberendezők megkeresését egyaránt.

  KÉRJEN AJÁNLATOT

  Tisztelt Látogató! Kérjük írja le, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, töltsön fel a bútorról képet, rövid időn belül küldjük ajánlatunkat.

  Név

  Város

  Telefonszám

  E-mail

  Írja le mire kér ajánlatot!

  Töltsön fel képet bútoráról!


  SPAM Védelem

  Bútor kárpitozás, bútor felújítás.

  kárpitozás1996 óta tevékenykedünk a bútoriparban. Ülőgarnitúrák, kanapék gyártása mellett, kárpitos ülőgarnitúrák, kárpitos kanapék, kárpitozott heverők és franciaágyak javításával, felújításával, áthúzásával is foglalkozik.
  kárpitos bútor felújítás teljes körű szolgáltatásként kínáljuk, felméréssel, szaktanácsadással, minőségi szövetkínálattal, oda-vissza szállítással, minőségi kárpitos munkával. Speciális igényeket is kielégítünk, szaktudásunk, közel 25 éves tapasztalatunk, és rugalmas hozzáállásunk segítségével.
  Sokan vagyunk úgy, hogy ha valamit megszoktunk, megszerettünk, akkor nehezen válunk meg tőle, ragaszkodunk hozzá. Ez érthető, hiszen ha valami bevált, akkor joggal kérdezhetjük, hogy miért dobjam ki, cseréljem le, ha azt meg is lehet javítani, fel is lehet újítani. Nem véletlenül terjedt el a mondás: „a megszokott bútordarab”.

  Kanapé kárpitozás, felújítás.

  A kanapé általában több funkciót tölt be, ezért nagyon elterjedt a használata. A kanapék kárpitozását tekintve nagyon sok fajta létezik. Van szabad párnás, tömött párnás, fix párnás. A funkciókat tekintve előfordul nyitható kanapé és fix kanapé egyaránt.

  A kanapé esetében a kárpit elhasználódása mellett az ülés rugózata és párnázata szokott tönkre menni, a kinyitható kanapék esetében a fekvőfelület gödrösödik ki a leggyakrabban. Minden esetben ezeket alaposan át kell vizsgálni, és ki kell javítani, nehogy átkárpitozás után jelentkezzen a hiba, és újra keljen kezdeni előröl az egészet.

  A kanapékat tisztességesen csak műhely körülmények között lehet felújítani a zaj, a kosz és a célszerszámok használata miatt.

  Ha kanapé felújítás előtt áll, akkor kérje ajánlatunkat.

  Ülőgarnitúra kárpitozás, felújítás.

  Az ülőgarnitúráknál leggyakoribb hiba a kárpit anyag elhasználódása, kikopása, és az ülőfelület párnázatának, rugózatának a meghibásodása. Az ülőgarnitúra általában a lakás középpontja, a család minden tagja használja, így igen nagy igénybevételnek van kitéve. Itt különös figyelemmel kell lenni az ülés átvizsgálására még abban az esetben is, ha külsőleg nem látszik rajta hiba. Ha az ülésben lévő szivacsoknál minimális megrogyás tapasztalható, akkor feltétlenül ki kell cserélni, mert a javítás után rövid idővel valószínűleg teljesen össze fog rogyni, és az ülőgarnitúrát újra szét kell szedni a javításhoz.
  Az ülőgarnitúrák kárpitozásánál a kinyitható részeket is fel kell újítani, mert szivacs vagy rugó csere után a szintbeli magasságoknak egyezniük kell. A felújítás alkalmával az ágyszerkezeteket működtető vasalatokat is ellenőrizni kell.
  Egy rendes felújítással egy ülőgarnitúra élettartamát meg lehet duplázni. Mindenképpen érdemes ajánlatot kérni felújításra, mielőtt új ülőgarnitúrát vásárolunk, mert sokszor jobban megéri felújítani egy ülőgarnitúrát, főleg ha bevált és meg vagyunk vele elégedve.

  Az ülőgarnitúrát tisztességesen csak műhely körülmények között lehet felújítani, átkárpitozni a zaj, a kosz és a célszerszámok miatt.

  Ha ülőgarnitúra felújítás előtt áll, akkor kérje ajánlatunkat.


  HÍVJON MINKET MOST

  Kérdése van?
  Beszélje meg szakértővel!

  hívja a végtelenkényelemet

  06 30 84 84 674

  Kérjen ajánlatot!

  Tisztelt Látogató! Kérjük írja le, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, töltsön fel a bútorról képet, rövid időn belül küldjük ajánlatunkat.
  zsolt.paldi@vegtelenkenyelem.hu