Van már ötlete az ülőgarnitúrára, vagy kanapéra vonatkozóan? Igazán kényelmes és mindennek ellenálló modellre vágyik? Exkluzív bútoraink között Ön is könnyedén rátalálhat az ízlésének leginkább megfelelőre. Választhat a fiatalos modern, és a letisztult klasszikusok garmadájából. Egy biztos, hogy bármelyik alternatíva mellett dönt, garantálhatjuk, hogy tökéletes összhangban lesz otthonával.

Kínálatunkban kizárólag szakértői gondossággal megtervezett, minőségi alapanyagokból összeállított darabokat sorakoztattunk fel. Nálunk nem érhetik csalódások, sem váratlan meglepetések!

Látogasson el kiállítótermünkbe! Ígérjük, hogy többé fel sem akar majd kelni marasztaló ülőgarnitúráinkból!

Tudjuk, hogy a tartósság mellett Ön is a variálhatóságot, de legfőképp a kényelmet tartja szem előtt, ha kanapé vagy ülőgarnitúra vásárlásra adja fejét. Ez csak természetesen, hiszen az otthonában eltöltött idő nagy részét a kanapén beszélgetve, vagy az ülőgarnitúrán ejtőzve tölti – csakúgy, mint mások.

A pihenés hazája

Az Ön komfortját az általunk kifejlesztett OptiCom ülésrendszerek, karfák és háttámlák támogatják: megfelelő alátámasztás, kényelmes ülőfelület a mindennapokban! Garnitúráink ölelésében a hát és a gerinc tökéletes biztonságban lesz, akár hosszú időn át! Kinyitható, ágyneműtartóval, akár franciaágy méretű fekvőfelülettel ellátott modelljeinket bátran ajánljuk vendégek fogadására, a barátok és családtagok elszállásolására is.

Fokozza a kényelmet egy lágy eleganciát képviselő, puha, és jól szellőző textilanyaggal! Tekintse meg a weboldalunkon található mintákat, és válogasson kedvére a bőr, műbőr, és szövet matériák között!

Fejezze ki egyediségét bútoraink egyikével!

Mielőbb azonban megrendelné a kiszemelt modellt, feltétlenül látogasson el érdi mintatermünkbe, és tapasztalja meg személyesen valamennyi garnitúránk kényelmét! Amennyiben segítségre lenne szüksége a kiválasztás során, netán a szállítás feltételeiről érdeklődne, elérhetőségeinken keresztül megteheti. Forduljon hozzánk bizalommal a hét minden napján!