LMS

223.900 Ft-tól

külső mérete: 240 x 280 cm

Néhány összeállítás a végtelen variációk közül:

Néhány színkombináció a hatalmas szövetmintából:

LMS kanapé

Az LMS kanapé variálhatóságát a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családnál már megszokott elemválaszték és rugalmasság biztosítja. Két féle nyitási lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik a keresztben ágyazható nyitási mód, ahol párhuzamosan fekszünk a fallal, és a fekvőfelület mérete  140 x 200 cm. Ebben az esetben a nyitás jellegéből adódóan egy méret létezik, a két méter széles ülésfelület. Azonban igény esetén más méret is elkészíthető, ami a fekvőfelület méretének csökkenésével járhat.

A másik nyitási mód, a hosszan ágyazható megoldás már hatalmas mozgásteret biztosít. Ebben az esetben egy méter szélességtől akár két méter szélességig bármilyen méret elkészíthető. A hosszan nyitható kanapé fekvőfelületének hosszúsága 215 cm, a szélessége akár két méter is lehet, ami azt jelenti, hogy ennek a nyitható kanapénak a fekvőfelülete akár nagyobb lehet egy átlagos méretű franciaágynál.

A variálhatóságot a rendelkezésre álló 8 fajta kar is biztosítja. A különféle formájú és méretű karokkal nem csak a kanapé kényelmét, használhatóságát, hanem a kanapé stílusát is könnyen változtathatjuk a teljesen modern kanapé összeállítástól a klasszikus kanapéig.

A kanapé variálhatóságát tovább segíti, hogy két fajta párna választható hozzá. Az egyik fajta a szivacs párna, ami teljesen kocka, feszes és tartása van. A másik a lazább szerkezetű, puhább tömött párna, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb párnázatot.

Az LMS kanapé teljesen egyedi sajátossága, hogy karok nélkül is használható kinyitható kanapénak, nincs szükség a karokra a működéséhez. Ez olyan esetekben jelent előnyt, amikor a hely szűke nem ad lehetőséget a karok használatára.

HÍVJON MINKET MOST

Kérdése van, vagy szeretné mégjobban személyre szabni kanapéját? Hívjon minket bizalommal!

06 20 444 72 09 vagy írjon nekünk a

info@kenyelembutorhaz.hu

Kattintson, hogy összeállíthassa ülőgarnitúráját 5 lépésben!

TÖBB MINT 40 ELEMBŐL VARIÁLHATÓ

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT SZEMÉLYRE SZABHATÓ

BÁRMILYEN MÉRETŰ ÉS FORMÁJÚ ÖSSZEÁLLÍTÁS MEGVALÓSÍTHATÓ

ELEMLISTA

tovább

NYITÁSI VARIÁCIÓK

tovább

SZÖVETMINTÁK

tovább
További kanapéváltozatok

Tekintse meg a további modelleket!