LMS

223.900 Ft-tól

külső mérete: 240 x 280 cm

Néhány összeállítás a végtelen variációk közül:

Néhány színkombináció a hatalmas szövetmintából:

LMS kanapé

Az LMS kanapé variálhatóságát a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családnál már megszokott elemválaszték és rugalmasság biztosítja. Két féle nyitási lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik a keresztben ágyazható nyitási mód, ahol párhuzamosan fekszünk a fallal, és a fekvőfelület mérete  140 x 200 cm. Ebben az esetben a nyitás jellegéből adódóan egy méret létezik, a két méter széles ülésfelület. Azonban igény esetén más méret is elkészíthető, ami a fekvőfelület méretének csökkenésével járhat.

A másik nyitási mód, a hosszan ágyazható megoldás már hatalmas mozgásteret biztosít. Ebben az esetben egy méter szélességtől akár két méter szélességig bármilyen méret elkészíthető. A hosszan nyitható kanapé fekvőfelületének hosszúsága 215 cm, a szélessége akár két méter is lehet, ami azt jelenti, hogy ennek a nyitható kanapénak a fekvőfelülete akár nagyobb lehet egy átlagos méretű franciaágynál.

A variálhatóságot a rendelkezésre álló 8 fajta kar is biztosítja. A különféle formájú és méretű karokkal nem csak a kanapé kényelmét, használhatóságát, hanem a kanapé stílusát is könnyen változtathatjuk a teljesen modern kanapé összeállítástól a klasszikus kanapéig.

A kanapé variálhatóságát tovább segíti, hogy két fajta párna választható hozzá. Az egyik fajta a szivacs párna, ami teljesen kocka, feszes és tartása van. A másik a lazább szerkezetű, puhább tömött párna, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb párnázatot.

Az LMS kanapé teljesen egyedi sajátossága, hogy karok nélkül is használható kinyitható kanapénak, nincs szükség a karokra a működéséhez. Ez olyan esetekben jelent előnyt, amikor a hely szűke nem ad lehetőséget a karok használatára.

HÍVJON MINKET MOST

Kérdése van, vagy szeretné mégjobban személyre szabni kanapéját? Hívjon minket bizalommal!

telefonáljon egyszerűen

06 20 444 72 09 vagy írjon nekünk a

írjon ha kérdése van

info@kenyelembutorhaz.hu

Kattintson, hogy összeállíthassa ülőgarnitúráját 5 lépésben!

TÖBB MINT 40 ELEMBŐL VARIÁLHATÓ

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT SZEMÉLYRE SZABHATÓ

BÁRMILYEN MÉRETŰ ÉS FORMÁJÚ ÖSSZEÁLLÍTÁS

MEGVALÓSÍTHATÓ

ülőgarnitúráink elemlistája

ELEMLISTA

tovább
Kihúzható kanapéink nyitási variációkkal

NYITÁSI VARIÁCIÓK

tovább
Szövetminták minden típusú kanapéhoz

SZÖVETMINTÁK

tovább
További kanapéváltozatok

Tekintse meg a további modelleket!