Megérkezett egy igazán kényelmes ülőgarnitúra, az Elegant.

Örömmel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy hosszas fejlesztőmunka eredményeként megszületett a Végtelen Kény-elem ülőgarnitúra család legújabb tagja. A hosszú munka meghozta a gyümölcsét, hiszen ez az új ülőgarnitúrakanapé olyan kényelmesre sikerült, amely minden várakozásunkat felülmúlta. Az ülőgarnitúrakanapé ülésének és támlájának kialakítása olyan tökéletesre sikerült, hogy az emberek nagy részének a testük méretkülönbségének ellenére is kényelmes az ülőgarnitúrakanapé. Ez annak köszönhető, hogy az ülőgarnitúra ülésének rugalmassága teljes összhangban van a támla kialakításával. Ezt tovább fokozza, hogy a kanapé támlájának tetejébe beépített fejpárna nem csak díszítésként szolgál, mint általában a többi ülőgarnitúrán, hanem valós kényelmi funkciót lát el. Ez azt jelenti, hogy ha kényelmesen elhelyezkedünk az ülőgarnitúrán, vagy kanapén, akkor nem nyomja az ember hátát, nem nyomja el a fejet, hanem pihentető támaszt nyújt a fejnek és így az egész testnek is.

Az ülőgarnitúra a bútor család eddigi tagjaitól eltérően díszítő varrást kapott, ami lehetővé teszi, hogy a ma annyira divatos kontúr varrással (ellenkező színnel történő varrás) tovább díszítsük az ülőgarnitúrát, kanapét. Az Elegant típus is ugyanabban a rendszerben variálható mint az eddigi ülőgarnitúra típusok, tehát az Elegantból is bármilyen méretű, formájú és funkciójú ülőgarnitúra vagy kanapé összeállítható a több mint 40 különleges elemnek köszönhetően.
Erre az ülőgarnitúrára ugyanúgy igaz, mint a többi típusra, hogy ki kell próbálni, higgye el nem szeretne többet kiszállni belőle. Az Elegant típusból összeállított ülőgarnitúra vagy kanapé már most nagy sikert aratott vásárlóink körében.
Az Elegant ülőgarnitúra egyenlőre a gyártó érdi mintatermében tekinthető meg és próbálható ki, majd folyamatosan kerül ki a forgalmazó partnereinkhez.
Jöjjön el és próbálja ki ha egy igazán jól variálható és kényelmes ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, kanapét vagy fotelt szeretne.

Elegant ülőgarnitúra család >>>