Megérkezett az LMS kanapé család

Végre megérkezett a Végtelen Kényelem bútor család legújabb tagja az LMS kanapé család. A kanapé család a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákhoz hasonlóan a vásárlók igényei szerint kerül kialakításra. Rendelkezésre áll két nyitási lehetőség, az ülőfelület (ezáltal a fekvőfelület) méretének szinte szabad választása, nyolc fajta karfa, végződés.
Az LMS kanapé család különlegessége, hogy akár 200 cm széles és 215 cm hosszú fekvőfelület is kialakítható, ami még a franciaágyak között is figyelemre méltó, nemhogy egy kanapé esetében. Tovább fokozva a dolgot, ez a kanapé képes ezt a fekvőfelületet hozni karok nélkül is.
Tehát olyan esetben, ha a fekvőfelület maximalizálása a cél, akkor nem vagyunk rákényszerülve a karfákra azért, hogy egyáltalán működjön a kanapé, mert az LMS kanapé tökéletesen működik karfák nélkül is.
A különböző karfák lehetőséget adnak arra, hogy kialakítsunk modern vagy klasszikus kivitelű kanapékat is, amihez a további segítséget ad a párna választási lehetőség, és a stílushoz illő szövet, vagy szövet kombináció kiválasztása.

Tekintse meg az LMS kanapé oldalát, ahol bővebb információkat talál az LMS kanapé családról.

Tovább az LMS kanapé oldalára.