Frissítés a modern ülőgarnitúrák, modern kanapék családjában.

Elérkezett az idő, hogy az igen kedvelt Mozaik ülőgarnitúra családot a vásárlói igényeknek, és a divat diktálta követelményeknek megfelelően átalakítsuk. Ennek eredményeképpen az ülőgarnitúrák, kanapék funkcióit, elemeit tekintve is bővült  és bizonyos szempontból javult a használhatósága is. Az ülőgarnitúrák  kanapék összeállításához felhasználható elemek kibővültek szélesebb lábtartó elemekkel. Idáig 50 és 60 centi széles lábtartók voltak fix és nyitható kivitelben. Most készítünk 75, 100 és igény szerint 120 centi széles lábtartós elemeket is. Ezekkel az elemekkel könnyen összeállíthatók lábtartós kanapék, ami a nagy lábtartós elemnek köszönhetően nem csak kényelmesek a kanapékülőgarnitúrák, hanem nagy fekvőfelülettel rendelkező nyitható kanapékat eredményez. Ha ezeket a kanapékat ráadásul nyitható lábtartós elemmel rendeljük, akkor a nagy fekvőfelületű kanapék egy hatalmas ágyneműtartóval is rendelkeznek. Ezek a lábtartós elemek természetesen ülőgarnitúrák összeállításához is használhatók, könnyen kialakíthatók vele u alakú ülőgarnitúrák is, vagy egyszerű sarokkanapék is.
A kar is megkapta a frissítést. Kapott a kar teteje egy enyhe döntést, a külső része egy finom ívelést, és a szélessége is öt centivel megnőtt. Így a karral szerelt ülőgarnitúrák vagy kanapék még kényelmesebbek lettek ezeknek az apró változtatásnak köszönhetően. Esztétikailag is változott az ülőgarnitúra család. Az egyik apró, de még is igen fontos változás, hogy az ülésen a szövet megosztásra került a párnák szélességének megfelelően, így még gusztusosabbá téve az ülőgarnitúrákat, kanapékat. A kar bevonó anyagát több darabból állítjuk össze, ezzel lehetőséget adva a díszítő berakások alkalmazására. Az ülőgarnitúrákkanapék díszítése a napjainkban alkalmazott osztott szövet használata, ami azt jelenti, hogy bizonyos esetben a mintás és a hozzá tartozó anyag kombinálásával készítik az ülőgarnitúrákat, kanapékat. Más esetben pedig két egyszínű hasonló, vagy éppen ellentétes színű anyag kombinációjával díszítik az ülőgarnitúrákat, kanapékat. A Mozaik ülőgarnitúra család lehetőséget ad arra, hogy a már két egyszínű szövetből készült ülőgarnitúrákat, kanapékat egy harmadik, akár mintás szövettel díszítsünk. Ezek mellett látványos változás, hogy vastag cérnával, nagy öltéssel, akár más színű cérnával díszítő varrások kerültek az ülőgarnitúrákra, kanapékra.

Összegezve tehát a modern ülőgarnitúrákmodern kanapék kedvelőinek igazi csemege a Mozaik ülőgarnitúra család. Ebből is, mint a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család minden típusából, ebből is összeállíthatók modern ülőgarnitúrákmodern kanapékmodern sarokgarnitúrákmodern sarokkanapé, vagy bármilyen egyedi igényt kielégítő ülőgarnitúra úgy méretben, mint formában.