Mi is ez? Miért is ezt?

Miért venne kisebb ülőgarnitúrát, kanapét, mint a rendelkezésre álló hely?
Miért venne ágynak nyitható kanapét, sarokgarnitúrát, ha nem akar aludni rajta?
Miért fizetne többet egy teljes ülőgarnitúráért, sarokgarnitúráért, ha csak egy részét szeretné használni?
Miért, miért, miért…..?

Ezeket a kérdéseket ugye Ön is feltette magának bútorvásárlás közben? Valóban miért költene fölösleges bútordarabokra, amikor a Végtelen Kény-elem ülőgarnitúra rendszer választ ad a lakberendezés legfőbb kihívásaira.
A vásárlók sokszor kénytelenek a kész ülőgarnitúrák méreteihez, használhatóságához és az ehhez párosuló borsos árhoz alkalmazkodni.
Mi is feltettük magunknak az előző kérdéseket és megadtuk rá a választ, így született meg a Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszer.
Ebből a bútorcsaládból összeállított ülőgarnitúrasarokgarnitúrakanapé teljesen az Ön igényeihez és a szoba méreteihez igazodik, ezért is oly közkedvelt vásárlóink körében.
Négy stílus biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő formavilágot és több mint negyven különleges elem pedig a variálhatóságot garantálja.
A felhasználók minden igényét figyelembe vevő, átgondoltan megtervezett több mint 40 elem biztosítja a legideálisabb bútor-, és tér kihasználhatóságot. A tervezésnél az elérhető ár mellett a fontos szerepet játszott a tartósság, a kényelem és a harmónia.
Az Önnek legideálisabb ülőgarnitúrasarokgarnitúrakanapé vagy fotel összeállításánál csak ki kell választani a megfelelő funkcióval (pl. fiókos vagy nyitható) és méretekkel rendelkező elemet. Ezeket az elemeket a megfelelő sorrendbe állítva, egymáshoz speciálisan rögzítve (amit később könnyen szétszedhetünk, pl. takarításkor) készítjük el az Ön saját igényeire szabott bútorát.
Ülőgarnitúráink tartósságát a gondosan összeválogatott minőségi alapanyagok, kényelmét többek között az általunk kifejlesztett OptiCom ülésrendszer, míg harmóniáját a hatalmas szövet-, és bőrválasztékunk biztosítja.
A Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszerrel a minden teret kihasználó, végtelen variációs lehetőségek mellet, Ön a személyre szabott kényeztetést is élvezheti.
Hisszük, hogy variációs lehetőségeiben, minőségében és árában a Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszer egyszerűen utolérhetetlen!
Nincs más hátra, álmodja meg az igényeinek megfelelő ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, kanapét, mérje le a rendelkezésére álló helyet és látogasson el hozzánk, ahol személyesen, testközelben tapasztalhatja meg azt az utolérhetetlen érzést, amit a Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszer biztosít.

Miért is ezt az ülőgarnitúrát, kanapét?

Szeretne egy igazán kényelmes ülőgarnitúrát vagy kanapét otthonába?
Ha igen, jöjjön el, próbálja ki, mert ülőgarnitúráink kényelem szempontjából önmagukért beszélnek.

Nem talál szükségletének megfelelő méretű ülőgarnitúrát, kanapét?
Bármilyen méretű ülőgarnitúra összeállítható a rendelkezésre álló elemekből. Egyedi, az Ön igényeire szabott ülőgarnitúrát, kanapét kap, felárat megfizetése nélkül.

Nem kap az Ön elképzelésének megfelelő funkcióval ellátott ülőgarnitúrát, kanapét?
Olyan funkcióval ellátott ülőgarnitúrát állíthat össze a rendelkezésre álló elemekből, amilyet csak szeretne. Lehet teljesen fix, például egy nagy nappaliba vagy lehet az egész ülőgarnitúra alja fiókos, ha tároló helyre van szüksége, mi több lehet ágynak nyitható akár többféle technológiával, vagy akár ezek kombinációi.

Talált már ülőgarnitúrát, vagy kanapét, ami megfelelt volna, csak nem lehetett szövetet választani rá, hanem meghatározott bevonó anyaggal volt megvásárolható?
A Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúráira, kanapéira hatalmas szövetmintából választhatja ki a bevonó anyagot, ezen felül még valódi bőrrel is rendelhető.

Szeretné a most nagyon divatos, több anyag kombinációjával díszíteni ülőgarnitúráját, kanapéját, és ezáltal lakását is?
Semmi akadálya. Felkészültünk, és beszereztük az ehhez szükséges anyagokat. Szöveteink között található mintás anyag a hozzá tartozó egyszínű anyaggal, és vannak egymással mesésen kombinálható egyszínű anyagok is, amikkel a trendeknek megfelelő bevonattal láthatjuk el ülőgarnitúráját, kanapéját.

Talált már olyan ülőgarnitúrát, ami kényelmes lett volna, de nem tetszett?
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család négy különböző típusú fazonnal készül. Talál közte modernet, klasszikusat és van a két véglet közötti átmenet is, amelyekből biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Megfordult már a fejében, hogy ha megvesz egy ülőgarnitúrát, vagy kanapét, akkor egy esetleges költözködés után nem fog passzolni az új lakáshoz?
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család bármikor bővíthető, csak a szövet esetleges megszűnése és az árnyalatbeli eltérés okozhat némi problémát. Erre nyújt megoldást az „újjá varázsoló” kupon.

Nem tudja, hogy tudják majd beszállítani a lakásba?
Ülőgarnitúráink, kanapéink darabokban szállíthatóak, így szinte bárhova könnyen be tudjuk vinni. Abban az esetben, ha mégis olyan szűk helyen kellene bevinni a terméket, ami problémát okozna, ha ezt jelzi felénk megrendeléskor, mi erre felkészülünk, és a problémás darabokat további bontási lehetőséggel készítjük el.

Ránézésre nem tudja megállapítani, hogy mennyire tartós egy ülőgarnitúra?
Mi tudjuk, hogy mit adunk Önnek, ezért is vállalunk a megszokotthoz képest dupla idejű garanciát.

Bizonytalan benne, hogy honnan származik a termék? Később megtalálható-e a gyártó, ha valami probléma adódik az ülőgarnitúrával?
Cégünk 1996 óta van jelen a bútorpiacon, és hosszú évek óta gyártja ezt az ülőgarnitúra családot. Magyar szakemberek készítik, akik az elmúlt közel két évtized alatt kialakult, összekovácsolódott csapatot alkotnak.