A Végtelen Kényelem bútorcsalád ülésrendszere.

Az ülőgarnitúrák, kanapék egyik legfontosabb pontja az ülőfelület. Az ülőfelület kialakítása meghatározza az adott ülőgarnitúra kényelmét, használhatóságát, de komoly hatással van a tartósságra is. Az ülésrendszer tervezésénél ez a két cél volt a legfontosabb, a kényelem és a tartósság.
A hosszas tervező munka eredménye lett az Opticom és az Opticom Plus ülésrendszer, ami magában hordozza kényelmet és a tartósságot. Az ülésrendszer lényege, hogy a precízen méretezett különböző rugalmasságú összetevők,  a terhelés változásával lépnek működésbe. Minden rugalmas és elasztikus alkotórész egyszerre dolgozik, de különböző mértékben, a maga terhelhetőségének megfelelően. Így elértük azt, hogy ha leülünk az ülőgarnitúrára, akkor nem az történik, hogy egy rugótest összenyomódik, hanem az ülésre ható erő mértékének megfelelően minden rugózásban résztvevő egység munkába kezd. Minden egység hozzájárul az üléspárnázat működéséhez, annak kiemelkedő kényelméhez, és a megosztott terhelés biztosítja a hosszú élettartamot.

Opticom ülésrendszer

Az Opticom ülésrendszer egy olyan rugós párnázat, ahol a síkrugó és a hideghab kombinációja gondoskodik a kanapé üléskényelméről. A kényelem és a tartósság eléréshez a megfelelően méretezett síkrugózat mellett az ideális keménységű, sűrűségű és rugalmasságú hideghabra van szükség. Ezek mellett a rugózatot kiegészítik speciális anyagok, amelyeknek feladata a zajcsökkentést, a párnázat előfeszítése, lágyítása.

Opticom Plus ülésrendszer

Az Opticom Plus ülésrendszer egy duplarugós kivitel, ahol a síkrugó és a bonelrugó kombinációja és ezek precíz méretezése és összehangolása biztosítja a hosszantartó üléskényelmet. Természetesen a rugózatot kiegészítik speciális anyagok, amelyeknek feladata a zajcsökkentést, a párnázat előfeszítése, lágyítása.

A Végtelen Kényelem kanapék kényelméről a legjobban úgy bizonyosodhat meg, ha ellátogat a mintaterembe, vagy valamelyik viszonteladó partnerünkhöz és személyesen kipróbálja, ráül.