Project Description

U alakú ülőgarnitúra kinyithatós résszel

Praktik nyitható sarokkanapé

A képen látható nyitható sarokkanapé összeállítás:
Praktik K-L50-160S-V
▪ sarokkanapé mérete:269*175 cm (bármilyen méret összeállítható)
▪ sarokkanapé funkciói: ágyazható, dupla ágyneműtartós
▪ sarokkanapé felépítése: dupla rugózat, különböző lágyságú minőségi szivacsok
▪ jobbos és balos kivitelben is rendelhető

A képen látható nyitható sarokkanapé szemből nézve, balról jobbra haladva a következő elemekből áll:
kanapé első eleme egy kar (K), majd következik egy 50 centi széles nyitható lábtartós elem (L50NY), ami az ágyneműtartó szerepét tölti be ennél a nyitható sarokkanapénál. A következő elem a 160 centi széles nyitható elem (160NY), ami az ágyszerkezetet hordozza magában, és végül egy karral záródik ez a nyitható kanapé.
Ez a nyitható sarokkanapé csak egy összeállítás a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer végtelen variációi közül. Állítsa össze a saját ülőgarnitúráját, kanapéját.

Variálható és kényelmes kanapék webáruházunkban

Klasszikus és modern elemeket egyaránt magán viselő, elegáns fazon, mely kényelmi szempontból is a kategóriájából kiemelkedik. Az Praktik ülőgarnitúrákkanapék az OptiCom®Plus ülésrendszert tartalmazza. Az ülőgarnitúrákkanapék ülésén egy díszítő behúzás található, ami meghatározó szerepet tölt be az ülés kényelem kialakításában. A támla vízszintesen tagolt egyharmad- kétharmad arányban. A derék rész kiemelkedő szerepet kap a hát megtámasztásában, ami a hosszan tartó ülés kényelmét biztosítja. A támla felső része függőlegesen tagolt ami az esztétikai szempontok mellett kényelmi funkciót is ellát. A ülőgarnitúrákkanapék felső része enyhén ívelt vonalú, amit a függőleges behúzások tagolnak. A Praktik ülőgarnitúrák esztétikai szempontból egyaránt, csupán a szövet megfelelő  kiválasztásától függően  megállja a helyét modern és klasszikus környezetben. A Praktik kanapékra minden fajta szövet megfelel, de a puhább, lágyabb szövetekkel a támla ráncolás, az íves részek és behúzások jobban érvényesülnek, ezért ezeket részesítjük előnyben.

Több mint 40 különleges elemből variálható az igényeknek megfelelően. Az elemekből könnyen kialakíthatók ülőgarnitúrákkanapéksarokgarnitúrákfotelok.

A Praktik ülőgarnitúrákkanapék előnye, hogy később, ha az elemek száma és típusa engedi, akkor akár egy sarokgarnitúra átforgatható a tükörképére, pl.: K-160NY-SG90-75F-V átfordítható a K-75F-SG90-160NY-V összeállításra.

HÍVJON MINKET MOST

Kérdése van, vagy szeretné mégjobban személyre szabni kanapéját? Hívjon minket bizalommal!

telefonáljon egyszerűen

06 20 444 72 09 vagy írjon nekünk a

írjon ha kérdése van

info@kenyelembutorhaz.hu

Kattintson, hogy összeállíthassa ülőgarnitúráját 5 lépésben!

TÖBB MINT 40 ELEMBŐL VARIÁLHATÓ

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT SZEMÉLYRE SZABHATÓ

BÁRMILYEN MÉRETŰ ÉS FORMÁJÚ ÖSSZEÁLLÍTÁS MEGVALÓSÍTHATÓ

ülőgarnitúráink elemlistája

ELEMLISTA

tovább
Kihúzható kanapéink nyitási variációkkal

NYITÁSI VARIÁCIÓK

tovább
Szövetminták minden típusú kanapéhoz

SZÖVETMINTÁK

tovább
További kanapéváltozatok

Tekintse meg a további modelleket!