Termékleírás:

Bemutatjuk a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családot. Részleteket tudhat meg az ülőgarnitúrákkanapék felépítéséről, kialakításáról és a felhasznált alapanyagokról. Hasznos tudnivalók, amik magyarázatot adnak a Végtelen Kényelem ülőgarnitúráksarokgarnitúrákkanapék kényelmére, tartósságára.
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család megtervezésénél az első szempont az ülőgarnitúra kényelme volt. Mindent az üléskényelemnek vetettünk alá. Amikor úgy éreztük, hogy megfelelő az ülőgarnitúrakanapé kényelme, utána folytattuk a munkát a funkciók és egyéb dolgok kialakításával.
Az eredmény magáért beszél. Az emberek, akik kipróbálják, dicsérik, akik vásároltak tőlünk ülőgarnitúrát, kanapét maximálisan elégedettek a kényelemmel, és elmondásuk alapján hosszabb ideig tartó használat esetén, mint például tévézés esetén sem megterhelő benne az ülés, sőt.
Ennek az oka az, hogy egy átlagos méretű emberhez méreteztük az ülőgarnitúrák, kanapék alkotó részeit . A beülést, a támlakialakítást, a dőlésszögeket, magasságokat, mélységeket. El akartuk kerülni az ülőgarnitúra ülésnél és a támlánál is, hogy nagyom kemény legyen, vagy ennek az ellenkezőjét, hogy egyszerűen puha legyen, és ne legyen tartása. A kanapé ülésnek is és a támlának is megvan a maga nagyon fontos szerepe abban, hogy egy ülőgarnitúra vagy kanapé hosszú távon komfortosan használható legyen, ezért azokat össze kell hangolni. Ezekhez mérten állítottuk össze az ülőgarnitúra vázszerkezetét, az ülés rugózatát, és a támla kialakítását, majd ezek szerint válogattuk össze az alapanyagokat.
A kényelem eléréséhez az ülőgarnitúra ülésében két különböző fajta rugózatot használunk, ez a közkedvelt néven dupla rugós ülés. Ez azt jelenti, hogy van az ülőgarnitúra ülésében egy rugótest horizontálisan elhelyezve, ez a síkrugó, és van egy vertikálisan, ez a tölcsérrugókból összeállított rugótábla. Az ülőgarnitúrában a két rugózat egyszerre dolgozik, de mégis különböző erővel és mértékben, és ez a titka az ülőgarnitúrák és kanapék üléskényelmének, vagyis megfelelő rugóerő kiválasztásának, és annak előfeszítésének. Ez az egyik oka annak, hogy nem kemények és nem süppedősek, hanem kényelmesek az ülőgarnitúráink, kanapéink.
Az ülőgarnitúrákban, kanapékban 4-5 féle szivacskeveréket használunk, függően attól, hogy melyik részébe kerül. Más szivacs kell például a kanapéknál a karra, mint a támlába, vagy az ülésbe. Az ülőgarnitúrák ülésben használt szivacs keménységének alkalmazkodnia kell a fent említett rugózathoz keménységben, rugalmasságban, mert ezeknek az együttes harmóniája vezet el ülőgarnitúráink, kanapéink kényelméhez. Értelemszerűen az ülőgarnitúrakanapé ülésében használt keverékű szivacsot a támlában nem tudjuk használni, mert a kényelmes üléshez párosulna egy kemény háttámla. Ezért oda is választottunk más keverékű, más tulajdonságú szivacsokat, amikből kialakítottuk az ülőgarnitúra támláját, annak formáját, támasztékait, hogy a kényelmes üléshez illeszkedjen, kapcsolódjon egy kényelmes háttámla. Típustól függően előfordul, hogy csak a támlában előfordul több fajta szivacskeverék. Ezen kívül a kanapé karja is egy másik fajta szivacsot kíván, mert ugye a kezünket ráhelyezve a kis súlyból adódóan még akkora terhelést sem kap, mint a támla, így hogy ne érezzük keménynek, bizony szükség van ide egy még lágyabb szivacsra, hogy teljes legyen az ülőgarnitúrakanapé kényelme. Az ülőgarnitúrákkanapék fejlesztése folyamatosan folyik a vásárlói visszajelzések alapján, és a megjelenő új alapanyagok felhasználásával. Az ülőgarnitúrákkanapék fejlesztése során a legfontosabb szempont továbbra is a kényelem és a variálhatóság. Az új típusok tervezésekor a célunk az, hogy az igényeknek megfelelő kinézet mellett, próbáljuk tovább fokozni az ülőgarnitúráksarokgarnitúrákkanapék kényelmét.
Az ülőgarnitúra vagy a kanapé elemek egymáshoz kapcsolása speciális akasztó vasalatokkal történik, minden elemet három ilyen akasztó tart össze, hogy teljesen stabil legyen, és ne tudjon szétjönni, elcsúszni egymástól az ülőgarnitúra elemei. Ennek többek közt az előnye az, hogy például takarítás alkalmával könnyen elemeire szedhetjük az egész ülőgarnitúrát vagy kanapét, és könnyen össze is rakhatjuk.
Ezek mellett a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatok alapján válogatjuk ki az ülőgarnitúráinkra, kanapéinkra kínált szöveteket. Úgy állítottuk össze a szövetkínálatunkat, hogy azok minőségben, tartósságban és az esztétikai igényeknek tökéletesen megfeleljenek.