Miért is ezt? Miért is ezt? Egy igazán kényelmes ülőgarnitúrát vagy kanapét szeretne otthonába?

Ebben a rovatban megpróbálunk részletesen válaszolni néhány igen sokszor elhangzó kérdésre. Első körben az ülőgarnitúrák kényelméről szeretnénk néhány szót szólni.
Az ülőgarnitúrák, kanapék vásárlása során több szempont is befolyásolja az érdeklődőket. A legjelentősebb szempontok a kinézet, a kényelem és az ár. Az ülőgarnitúrák, kanapék kínálatában megtalálható minden féle kinézetű, kényelmű és árú ülőgarnitúra, kanapé. Nagyon sok esetben látjuk, hogy vannak olyan típusú ülőgarnitúrák, kanapék, ahol a kinézetre helyezték a hangsúlyt és a kényelem kérdése szorult háttérbe. Sokszor látunk olyan ülőgarnitúrákat, kanapékat, ahol viszont csak az az egy szempont fontos, hogy olcsó legyen. Gyakran előfordulnak olyan kinyitható ülőgarnitúrák, nyitható kanapék, amiknél minden annak van alárendelve, hogy nagy fekvőfelülete legyen, nem törődve az üléskényelemmel és a kinézettel. Az igaz, hogy nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt.
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrák, kanapék gyártásánál megpróbáltuk összehangolni a dolgokat. A visszajelzések alapján ez tökéletesen sikerült is. A legfontosabb szempont az volt, hogy az ülőgarnitúrák, kanapék üléskényelme tökéletes legyen. Tisztában vagyunk azzal, hogy olyan ülőgarnitúrát, kanapét nem lehet csinálni, hogy mindenkinek egyformán kényelmes legyen, hiszen nem vagyunk egyformák, de a cél az volt, hogy az emberek nagy többségének átlagon felüli kényelmet nyújtson. Azt mondhatom a vásárlók visszajelzései alapján, hogy ez sikerült is. Esztétikai szempontból már nehezebb a helyzet, mert ugye ez szubjektív dolog, de mindent megtettünk annak érdekében, hogy az ülőgarnitúrák, kanapék esztétikailag megfeleljenek az elvárásoknak. Ezért is készítettünk négy különböző típust, különböző formát, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő ülőgarnitúrákat, kanapékat. Ezek után foglalkoztunk az ülőgarnitúrák, kanapék ággyá alakíthatóságával. Nagy igény van nyitható ülőgarnitúrákra, kinyitható kanapékra, így meg kellett oldani ezt is.
Ezeknek a céloknak az eredményei azok az ülőgarnitúrák, kanapék lettek, amikkel Végtele Kényelem néven találkozik az Érden található Kényelem Bútorházban, ami a mintaterem is egyben és egyes bútorüzletek kínálatában. Mindig az szoktuk mondani, hogy ne mi beszéljünk az ülőgarnitúrák, kanapék kényelméről, hanem arra biztatjuk az érdeklődőket, hogy próbálják ki, győződjenek meg személyesen az ülőgarnitúrák, kanapék kényelméről, beszéljenek az ülőgarnitúrák, kanapék helyettünk.
Mi csak annyit tudunk mondani, hogy szerintünk ezek a legkényelmesebb ülőgarnitúrák, kanapék a kategóriájukban, és ár érték arányban is tökéletesek.