Mi lesz ha elköltözik?

Valós igény a vásárlók részéről az, hogy egy esetleges lakáscsere esetén a megváltozott körülményekhez tudják igazítani meglévő ülőgarnitúrájukat, kanapéjukat. Ez a mai ülőgarnitúra, kanapé kínálatban nem nagyon megvalósítható, hacsak nem fordul az ember egy maszek kárpitoshoz a problémájával.
A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra rendszer tulajdonképpen erre a problémára is nyújt megoldást. Azt azonban tudni kell, hogy azzal a kevés kivétellel, aki az ülőgarnitúra megrendelésének pillanatában tudja, hogy belátható időn belül változás fog történni, mindenképpen számolni kell az eltelt idővel. Ez azt jelenti, hogy aki már az ülőgarnitúra megrendelésénél jelzi, hogy a későbbiekben mondjuk bővíteni fogja az ülőgarnitúrát, kanapét, annak mindenképpen javasoljuk, hogy a változtatáshoz szükséges szövetmennyiséget, már az ülőgarnitúra, kanapé megrendelésénél vásárolja meg, hogy a későbbiekben elkerüljük az ezzel kapcsolatos problémákat. Az ülőgarnitúra későbbiekben történő bővítésénél a szövet az egyetlen gyenge pont. Ugyanis az ülőgarnitúra elemei gond nélkül lehetőséget nyújtanak bármilyen típusú változtatásra, nagyobbításra, kicsinyítésre, de az ülőgarnitúra bevonó anyagával más a helyzet.
Az ülőgarnitúrán lévő szövet színe a normál használattól megváltozik, még akkor is, ha nagyon vigyázunk rá. Emellett a szövetek színe a gyártás folyamán az évek alatt árnyalatokat változhat, de a mai világban sokszor előfordul az is, hogy a szövet struktúrája, alapanyaga változik meg, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a felhasználását az eredeti szövettel együtt. Sajnos az is gyakran előfordul, hogy egyszerűen megszűnt az adott szövet gyártása.
Az ilyen problémák elkerülésére szoktuk javasolni, hogy ha tudják előre a változtatás tervét, akkor érdemes megvásárolni az ülőgarnitúra átalakításához szükséges szövetmennyiséget.
Azonban a változtatást gyakran felújítással összekötve történik az átalakítás. Ilyen esetben az ülőgarnitúra tulajdonosa kiválasztja az új szövetet, és az átalakítás már az új szövettel történik.