Kicsi a lakása, túl szűk a hely a nappaliban is? Netán attól fél, hogy ezek miatt le kell majd mondania álmai garnitúrájáról, hosszútávú elképzeléseiről? Aggodalomra semmi ok, ne dobja rögtön sutba minden tervét! Válasszon minket, és gyártasson egyedi méretben, speciális kialakítással, akár külön díjazás nélkül!

Ülőgarnitúrák és kanapék a megszokottól eltérő kiterjedéssel, balos vagy jobbos kivitelben, pénztárcabarát áron! Kérje ajánlatunkat online, vagy személyesen mintatermünkben!

Bútoraink sokoldalúsága variálhatóságukban rejlik

Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a legszimpatikusabb modellt kínálatunkból, és megadni egyedi garnitúrájának méreteit. Szeretnénk leszögezni, hogy az általunk megszabott arányok csupán irányadóak (magasság, szélesség, hosszúság, stb.)! Forgalmazott kanapéinkat, ülőgarnitúráinkat kisebb- és nagyobb méretben egyaránt kivitelezzük, kérés szerint! Előttünk az sem akadály, ha a bútorokhoz az általunk társított elemeket módosítja – 40 részből álló kiegészítő családdal rendelkezünk! Elegant, Praktik, Komfort és Mozaik berendezéseink között Ön is rátalálhat a legjobbra!

Mi már ismerjük a valódi kényelem titkát, és örömmel megosztjuk tudásunkat Önnel is!

Válasszon egyedi garnitúrája mellé lábtartót, ágyneműtartót, amire csak szüksége van! Így könnyűszerrel elszállásolhatja az Önhöz látogatóba érkező barátokat, rokonokat, ismerősöket is. De ne feledkezzen meg a hétköznapok komfortjáról sem! Vessen egy pillantást marasztaló foteljeinkre, melyekben – pazar díszpárnák társaságában – a család minden tagja örömmel ejtőzhet majd!

Ossza meg velünk ötleteit, és adja le egyedi rendelését mielőbb elérhetőségeink valamelyikén!

Házhoz visszük a minőséget!

Az Ön megkeresésére is számítunk!