Egyedi ülőgarnitúrát, kanapét keres?

A Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszer teljesen egyedülálló, mert Ön a rendelkezésre álló elemek segítségével könnyedén összeállíthatja igényeinek legmegfelelőbb ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát, kanapét.

Ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, kanapé?

Vásárolhat ülőgarnitúrát, kanapét úgy is, ahogy azt Ön szeretné!
Választáshoz tekintse meg kínálatunkat!

Néhány fontos szempont, ami befolyásolja az ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlást, és sokszor nehézséget okoz. A Végtelen Kény-elem ülőgarnitúra rendszer megoldást nyújt ezekre a problémákra!

Az ülőgarnitúra variálhatósága:

Ez a Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszer legfőbb védjegye. Bármilyen méretben, egyedi gyártásban elkészíthető összeállítások az Ön igényéhez és a rendelkezésre álló helyhez igazíthatóak. Az elemek könnyen és megbízhatóan működő technológiával kapcsolódnak egymáshoz. A különböző ülőgarnitúrák kiegészítői, mint például az ágy-, ágyneműtartó és relax funkciós szerkezetek, speciális karok további variálási lehetőséget adnak Önnek. A rendelkezésre álló elemekből bármilyen méretű, formájú és funkciójú ülőgarnitúrasarokgarnitúrakanapé, fotel vagy 3-2-1-es garnitúra összeállítható. Jelenleg négy típus közül választhatja ki az Ön ízlésének legmegfelelőbb kinézetű ülőgarnitúrát. Megálmodja, leméri a rendelkezésre álló helyet és mi elkészítjük igényei szerint.

Az ülőgarnitúra, kanapé kényelme:

A Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúrákkanapék kategóriájukban kimagasló komfort fokozattal rendelkeznek. A hosszan tartó pihentető ülés eléréshez a Végtelen KÉNY-ELEM által kifejlesztett speciális OptiCom® ülésrendszer és a többfajta ehhez igazodó támla ad garanciát, melynek különböző változatai találhatóak ülőgarnitúrákban.
Erről legkönnyebben személyesen győződhet meg, üljön bele, próbálja ki!

Az ülőgarnitúrák, kanapék formavilága:

Az ülőgarnitúrákkanapék négy különböző stílusban, típusban készülnek. A négy forgalmazott termék között megtalálható a klasszikus és modern kivitel egyaránt, így Ön is választhat igénye szerint. Modelljeink: Elegant, Praktik, Mozaik, és Komfort.

Az ülőgarnitúrák, kanapék mérete:

A Végtelen Kény-elem ülőgarnitúrákkanapék több mint negyven, speciálisan erre a célra kifejlesztett elemeiből, egyedülálló módon az Ön igénye szerinti méretben kerülnek összeállításra, felár nélkül. Így a Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúra rendszernek nem szabhat határt egy kisebb méretű szoba és egy hatalmas nappali berendezése sem.

Az ülőgarnitúrák, kanapék funkciói:

Az ülőgarnitúrákkanapék rendelhetők kinyitható, tárolós (fiókos) és fix változatban is. A variálhatóság további előnye, hogy ha Önnek nem szükséges az ágyszerkezet, akkor nincsen rákényszerítve, hogy megvásárolja, kérheti fix kivitelben is. Emellett több féle nyitási technológia áll rendelkezésre, nem beszélve a relax funkciós elemről, amely fotelbe és ülőgarnitúrába egyaránt beszerelhető.

Az ülőgarnitúrák, kanapék bevonó anyaga:

Az ülőgarnitúrákkanapék bevonására, több száz féle szövetmintából álló kínálat áll rendelkezésre. A hatalmas minta választékon belül természetesen az anyagok típusai között is kedvére válogathat, melyek közül a legismertebbek a teljesség igénye nélkül: lemosható szövetek, velúrok, zsákvásznak, bőrök, textilbőrök és nem utolsó sorban a , zseniliák. Lehetősége van az anyagok és színek kombinálására is. A szövetmintáinkban kizárólag kiváló minőségű anyagok találhatók.

Az ülőgarnitúrák, kanapék minősége:

Folyamatosan ellenőrzött alapanyagok felhasználása, megfelelő szaktudású szakemberek alkalmazása a gyártásban a minőség biztosítéka. Az elmúlt közel két évtizedes tapasztalat folyamatos beépítése a gyártástechnológiába garantálja az ülőgarnitúrák tartósságát és a termék fejlesztését, naprakészségét. Ezek eredményeképpen válik lehetővé a Végtelen KÉNY-ELEM által adott 5 éves szerkezeti garancia.

Az ülőgarnitúrák, kanapék árazása:

Mindenki saját maga ismeri lehetőségének határait, de a Végtelen KÉNY-ELEM ülőgarnitúrák és kanapék ár-érték arányban az egyik legjobb választásnak számítanak kategóriájukban. Természetesen lehet venni ülőgarnitúrát nagyon olcsón is, de ahogy mondani szokták, az olcsó sem olcsó, mert annak az árát később fizetjük meg.

A Végtelen KÉNY-ELEM elemes ülőgarnitúra család az, ami megoldást nyújt a lakberendezés számos nem várt kihívásával szemben!